|ERVARINGEN

Het verhuren van woningen en appartementen is een aparte tak van sport! Door de jaren heen hebben wij ons als actieve en betrouwbare partner bewezen bij de huur en verhuur van woningen en appartementen. Zowel voor de verhuur op projectmatige basis, als voor de verhuur van particuliere woningen, bent u bij ons aan het goede adres.

 

De gemiddelde verkooptijd op de woningmarkt is toegenomen. Dat is geen verrassing. Wellicht denkt u aan de verhuur van uw woning als oplossing tegen dubbele lasten. De vraag is of het verstandig is om een te koop staande woning tijdelijk te verhuren. Het huurrecht bevat immers veel dwingend recht. Vraag ons naar de voor- en nadelen waarmee u te maken krijgt als u uw woning (tijdelijk) wilt verhuren. 

 

Voor diverse zakelijke opdrachtgevers verhuren wij doorlopend luxe appartementen, zoals: 


> Residence Trompenberg
> Residence Wisseloord
> Vesteda Resort Zonnestraal

Bent u op zoek naar een huurwoning neem dan contact met ons op.


Residence Wisseloord Residence TrompenbergVesteda Resort Zonnestraal

| HUURBEGELEIDING

Het huren van een woning is niet zo eenvoudig als het lijkt. U krijgt - naast het zoeken naar een geschikte woning - te maken met allerlei juridische vraagstukken. Wilt u begeleiding bij het huren van een woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u inzicht geven wat onze dienstverlening voor u kan betekenen en waar u aan moet denken bij het huren van een woning of appartement.