SELECT wvmakelaar_content.nummer as contentnummer, wvmakelaar_contentpagina.nummer, groepnummer, naamkort, naammenu, wvmakelaar_content.naam as lannaam, inherit, keywords , taal FROM wvmakelaar_contentpagina LEFT JOIN wvmakelaar_content ON wvmakelaar_contentpagina.nummer = wvmakelaar_content.contentpaginanummer AND wvmakelaar_content.draft = 0 LEFT JOIN wvmakelaar_content_groep ON wvmakelaar_content_groep.contentnummer = wvmakelaar_contentpagina.nummer WHERE organisatie = 1 AND wvmakelaar_contentpagina.subpagina_van = 18 AND wvmakelaar_content.taal='NL' AND wvmakelaar_content.naam LIKE 'woning%' LIMIT 1 Westeneng Verbeek Makelaardij | Verkocht
|ERVARINGEN
Oosterengweg 263
1212 CK HILVERSUM
Vraagprijs: € 132.500,- k.k. VERKOCHT
Oosterengweg 263 te Hilversum - Vooraanzicht
Oosterengweg 263 te Hilversum - Woonkamer
Oosterengweg 263 te Hilversum - Eetgedeelte
Oosterengweg 263 te Hilversum - Eetgedeelte
Oosterengweg 263 te Hilversum - Woon-/eetgedeelte
Oosterengweg 263 te Hilversum - Eet-/woongedeelte
Oosterengweg 263 te Hilversum - Eet-/woongedeelte
Oosterengweg 263 te Hilversum - Keuken
Oosterengweg 263 te Hilversum - Slaapkamer
Oosterengweg 263 te Hilversum - Badkamer
Oosterengweg 263 te Hilversum - Uitzicht
Oosterengweg 263 te Hilversum - Omgeving
Oosterengweg 263 te Hilversum - Straatbeeld

ALGEMENE OMSCHRIJVING

Licht en goed onderhouden 3 kamer appartement op de 2e verdieping met balkon, berging in de onderbouw en balkon met fraai uitzicht over de groene binnentuin met speeltoestellen. Het appartement is uitstekend gelegen t.o.v. uitvalswegen, winkelcentrum Riebeeckgalerij voor de dagelijkse boodschappen, openbaar vervoer, ziekenhuis Ter Gooi en natuurgebied Anna’s Hoeve.

 

CENTRALE ENTREE

Via de nette centrale afgesloten entree bereikt men via het trappenhuis de tweede verdieping.

 

INDELING APPARTEMENT

U komt binnen in de ruime hal deze geeft toegang tot de keuken, de woonkamer, de slaapkamer en het toilet. De woonkamer is voorzien van een glazen schuifdeur, waardoor een deel van de woonkamer eenvoudig als extra slaap-/werkkamer te gebruiken is. Momenteel is de achterkamer in gebruik als eetkamer. De moderne lichte keuken heeft veel kastruimte, is uitgevoerd met inbouwapparatuur waaronder 4 pits gaskookplaat, afzuigkap en een koel-/vriescombinatie. Daarnaast is er ruimte vrijgehouden voor een (vaat)wasmachine. Vanuit de keuken heeft men toegang tot de douchekamer met wastafel en het balkon met fraai uitzicht over de groene binnentuin met (natuur) speeltuin. Voorts een royale slaapkamer van ca 11m² aan de voorzijde.

 

BIJZONDERE KENMERKEN

> Woonoppervlakte 63m² (NEN2580 gemeten)

> Modern instap klaar appartement

> Geheel v.v. dubbelglas met nieuwe kozijnen

> Balkon met fraai uitzicht over de gezellige groene binnentuin

> Centrale ligging t.o.v. alle voorzieningen

> Servicekosten € 150,- p/m. Gezonde V.v.e.

 

DIT IS EEN KOOP GOEDKOOP APPARTEMENT

Het grondgedeelte wordt in erfpacht uitgegeven (een soort maandelijkse huur voor de grond) met een zéér aantrekkelijke kortingsregeling. De volle canon (grondhuur) bij deze woning bedraagt circa

€ 90,- per maand, maar dit bedrag betaald u pas in het 11e jaar volledig. De korting op de canon is het eerste jaar 100% (gratis dus). Het 2e jaar bedraagt de korting 90%, het 3e jaar 80% etc. Daarnaast is deze canon (grondhuur) fiscaal aftrekbaar. Deze erfpacht wordt uitgegeven door een woningcorporatie en is dus geen particulieren erfpacht. Het kan dus bijzonder gunstig uitvallen in vergelijking met een normale koopwoning. Laat door een hypotheekadviseur een maandlasten-berekening maken en zie het voordeel!

 

Aanvaarding in overleg

Woonoppervlake63 m² Inhoud woning203 m³ Bouwjaar1962
Type woningPortiekflat Aantal kamers3 Servicekosten150,- per maand Aantal woonlagen3 Ligging balkonNoord
Verwarmingc.v. ketel Warm Waterc.v. ketel
BergruimteInpandig ParkeergelegenheidOpenbaar
Oosterengweg 263 te Hilversum - 1everdieping
Oosterengweg 263 te Hilversum - 1everdieping 3d